22.09.2013

 

Жителі  Краматорська  «атакують» санаторій «Теплиця». Місту Краматорську – 145 років

Серед  клієнтів  санаторію «Теплиця»  є  і жителі з  Східній частині України,  і їх число  зростає з кожним днем. На першому місці серед відпочиваючих жителі міста  Краматорська, Донецької області.  У період з  липня по  вересень в санаторії   відпочили  і оздоровилися  37 чоловік  Приїхавши в санаторій,  «Теплиця» вони взяли курс лікувальних і оздоровчих процедур, познайомилися з дивним закарпатським краєм під час екскурсійних поїздок,  і побачили, які добрі і гостинні тут живуть люди, ходили в походи  до підніжжя Чорної гори, влаштовували пікніки, деякі навіть  з’їздили в подорож  по Європі. На питання, чим же приваблює санаторій «Теплиця», вони відповіли: «Тут таке місце, як райський куточок, своєрідна аура доброти і тепла, чисте повітря, смачна вода,  запах лісу, спів птахів. Для діточок – роздолля, для дорослих – море задоволень.  В цьому санаторії працюють для нас, відпочиваючих, прислухаються до думки, виконують будь-які дрібниці, графік роботи процедур зручний – цілий день, термальні басейни, мінеральний басейн. СПА процедури, соляна кімната, масаж, сауна, хамам.  Загалом,  все, чого тільки душа може побажати. Ми відкрили для себе ідеальне місце для відпочинку. Приїдемо ще й друзів привеземо!»

Поповнили   число відвідувачів,  і  хлопці з спортивної секції з греко-римської  боротьбі старої частини міста Краматорська (тренер  Віктор  Леончук).  Команда брала участь з 20 по 22 вересня  у Відкритому Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби серед юнаків з Вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Хлопці виступили успішно і завоювали три 1 місця, три 2 місця, два 3 місця. Так тримати!

У ці вихідні виповнюється 145 років місту Краматорську.

Адміністрація санаторію “Теплиця” вітає краматорчан з Днем міста і Днем машинобудівника! Нехай Ваше місто тільки процвітає, а кожен, хто приїжджає до Вас, захоплюється його чистотою і затишком! Доброго Вам здоров’я і чудового настрою!