26.07.2013


Японці, Китайці, Індійці, Араби в санаторії «Теплиця». Віртуальна подорож на теплоході в країну «Чайландия».

   Організатори санаторію «Теплиця» невпинно працюють над нововведеннями, які допомагають відпочивальникам відчути перспективи майбутніх горизонтів цього дивовижного куточка для відпочинку в Закарпатті.

У списку туристичних маршрутів сотні напрямків, і несподіваним рішенням було віртуальну подорож країнами Сходу.

Ініціатива проведення чергового заходу була від постійної відпочиває з р. Харків, Наталії Кобзєвої.  Саме цей чоловік допоміг зробити вечір яскравим костюмованим і незабутнім.

Теплохід «Чайландия», на чолі з капітаном  Богданою Кочіш  і юнгою Вербицької Вікторією (культорганизаторы санаторію), вирушив від берегів санаторію «Теплиця», і  курсував  біля берегів: Японії, Китаю, Індії, ОАЕ.

На вечорі, кожен присутній грав роль. Відпочиваючі зайняли місця згідно з купленими квитками в затишних каютах віртуального лайнера і все почалося……….

Першим причалом були береги Японії. Роль зарубіжної гості зіграла відпочивальниця з Білорусі (Десненко Юлія). Здорово, правда, відчути себе на частки хвилин істинної мешканкою цієї дивовижної країни. Тут всі присутні дізналися таїнства «чайної церемонії», відчули гармонію і гостинність пані, яка майстерно розповіла про тонкощі цього ритуалу.

Наступною зупинкою була країна Китай. Ми часто говоримо: «маленькі люди з великими досягненнями». Адже дійсно наш український ринок заполонила одне провадження Made in Cina. Тут спільно спробували особливості китайської мови і спробували його відтворити в жартівливих вікторинах.

Гостя з Індії підкорила своїм різноманітним чином. Роль гості грала сама Наталя, яка не на словах знала всі тонкощі цієї родзинки сходу. Танець і пісня, це перша асоціація, що назвали учасники круїзу. Саме, грація і пластика танцю, у виконанні гості відтворили картинку країни, з багатовіковими традиціями.

Немов грім серед ясного неба, з’явилися берега ОАЕ. Сам шейх  (Келемен Михайло –екскурсовод санаторію) зі своїм гаремом ( відпочиваючі  Олена Журакова і Валентина Ковтун ) спустився на палубу корабля. У супроводі гуркоту літнього грому і склепінням небесної веселки всі побачили обпалюючий танець гарячої нації.

Всі подорож закінчилося дегустацією вишуканих сортів «східного еліксиру молодості і здоров’я » – чаю!

«Схід – справа тонка, Петруха!», тепер говорить не тільки товариш Сухов з к\ф «Біле сонце пустелі», але і всі пасажири віртуальної подорожі на «Чайландии».