17.04.2015

 Власний будинок-санаторій в котеджному комплексі «Містечко здоров’я»

Санаторій «Теплиця » – справжня перлина Закарпаття. Всі хто хоч раз тут відпочивав намагається приїхати сюди знову, а деякі взагалі залишаються жити … 

 На території здравниці побудований котеджний комплекс “Містечко здоров’я” , де кожен бажаючий може придбати собі будинок. Котеджі розташувалися поруч з санаторієм, тому кожен власник апартаментів може користуватися послугами здравниці 24 години на добу . Це медичне обслуговування, кафе, басейни, тенісний корт, дитячі майданчики… 

Майбутнім господарям пропонуються різні варіанти котеджів, що відрізняються за розміром і дизайном. Сьогодні побудовано вже 6 будинків, деякі з них вже знайшли власників – інші чекають свого господаря . Організатори будівництва подбали і про безпеку мешканців будинку, встановили системи відеоспостереження і сигналізації, на в’їзді облаштували контрольно – пропускний пункт. 
Всі котеджі «Містечка здоров’я » дивують і захоплюють. Переступивши поріг, одного з будинків, що ви вже ніколи не захочете звідси їхати. Вас приверне затишок і комфорт, а пейзажі за вікном просто зачаровують. Особливо вражають краєвиди, що відкриваються з балконів. Ці котеджі ідеально підійдуть для великої родини, адже вони мають кілька дитячих кімнат. Також тут є обладнані кухні, декілька ванних кімнат, душові кабінки з підведеними термальними водами. У дворі висаджені квіти, побудовано барбекю, яке за бажанням можна закрити.

«Містечко здоров’я» – це справжній рай, розташований в центрі Європи. Всього 15 кілометрів відокремлюють Виноградов від Угорщини і Словаччини, і проїхавши всього 20 хвилин на автомобілі, ви зможете перетнути кордон. Така близькість з цими державами дозволить Вам вести бізнес з іноземними партнерами, розвивати свою справу на європейських теренах Проживаючи в …  Містечку здоров’я, крім кар’єрного зростання,  Ви також отримаєте можливість насолоджуватися яскравими моментами. Щоранку прокидатися під спів солов’їв і шелест лісу, збирати гриби і ягоди біля підніжжя Чорної гори .

Ви отримаєте сучасний будинок із земельною ділянкою, і разом з ними свіже повітря , затишок і масу приємних відчуттів .