10.02.2013

 

Санаторій «Теплиця» на виставці «Вино і Виноробство» в Одесі

 

  З 7 по 9 лютого 2013 в Одесі проходила тринадцята міжнародна спеціалізована виставка «Вино і Виноробство», організована компанією «Експо-Юг-Севрис», у виставковому залі Одеського Морського порту..

    Одним із завдань виставки «Вино і Виноробство» є сприяння розвитку виноробства та виноградарства в Одеському регіоні, тому окремою експозицією будуть представлені Асоціація «Виноградарі та винороби Одеської області» та приватні винороби Одещини. Об’єднаний стенд приватних виноробів із Закарпаття також порадував гостей виставки. В 2013 році у виставці взяли участь більше 60-ти компаній з Італії, Грузії, Болгарії, Туреччини, Молдови, Білорусії, Росії та України.

      

     Вперше на виставці  «Вино і Виноробство» побували представники санаторію «Теплиця які запрошували всіх бажаючих на відпочинок та оздоровлення в один з кращих рекреаційних комплексів Закарпаття Багатопрофільний санаторій «Теплиця». Санаторій «Теплиця» спеціалізується на лікуванні опорно-рухового апарату, серцево-судинних захворювань шлунково-кишкового тракту і має свої природні та лікувальні фактори – термальні і мінеральні води. Завжди чекаємо на Вас і раді Вам!