29.01.2017

Відпочинок взимку в Карпатах (Закарпаття) санаторії “Теплиця”.

відпочинок-взимку-карпатах-січні Відпочинок взимку в Карпатах (Закарпаття) в санаторії “Теплиця”  схожий на чарівну казку. Уявіть, як красиво і велично стоять смереки у своїх химерних зимових «шуби». Чудовий наряд зимових Карпат в січні переливається і грає під сонцем. Взимку в Карпатах кожна людина знайде собі улюблене заняття: лижні спуски, куди вас доставлять підйомники, любителі сноубордів зможуть здійснювати круті віражі, діти з задоволенням можуть покататися на санках під час зимових канікул, творчих людей  відпочинок в Карпатах взимку надихне на створення нових шедеврів, а різноманітність національних страв приваблює справжніх гурманів.

У всі часи року кожен куточок Карпат прекрасний і неповторний особливо в такі місяці січень і лютий. Зимові Карпатські гори – чарівні і прекрасні, вони ваблять і притягують всіх, хто побував тут хоч раз, вони змушують повернутися ще і ще…

Неповторна зима в Карпатах (Закарпаття) спонукає провести тут Новорічні та Різдвяні свята, які вразять національними традиціями, несхожими на інші, коли-небудь побачені, вони схожі на виставу у театрі, тільки декорації тут справжні.

відпочинок-взимку-у-закарпатті-лютому

Відпочинок в лікувальному санаторії України “Теплиця” Карпати ” (Закарпаття) в січні, лютому.

відпочинок-взимку-в-санаторії-лютому

Відпочинок у Закарпатті у січні — це казковий час, це дива і море сніг, це катання на лижах і санках! В Карпатах взимку все чудово, і гори, і ріки, і повітря. Одне з найкращих місць в Україні, куди можна поїхати на відпочинок в січні взимку — це санаторій «Теплиця». Закарпатський край незабутній, він поєднує в собі надзвичайну красу природи, народні звичаї, смачні гастрономічні фестивалі, давню архітектуру та різноманітні розваги. Якщо приїхати на відпочинок у Закарпатті у січні, то можна відвідати фестиваль вертепів і колядників, свято Червене вино 11-13 січня, угорський фестиваль гентешів в кінці січня, на Водохреще скупатися в гірській річці, відвідати монастирі та храми.

А відпочинок в санаторії Закарпаття: «Теплиця» у лютому порадує вас святом закоханих, фестивалем «Біле вино» у Берегові« кулінарним фестивалем »Масляна – , А Словацький Фашинговый плесо вразить вас незвичайними традиціями словацької культури” і зможете відвідати Угорські «Форшонг-бали» у прикордонних селах”. Відпочинок у Закарпатті у лютому створений для вашого особистого задоволення і сподобається навіть самим вимогливим мандрівникам, Щоб урізноманітнити свій відпочинок« запрошуємо відвідати санаторій Закарпаття «Теплиця» в лютому» де вас чекає гостинний персонал. термальні басейни. лікувальні мінеральні води, СПА задоволення і дозвіллєва програма«

Санаторій в Карпатах взимку
ночь-перед-рождеством-санаторий-теплица-2016 осень в теплице 2017 осень в теплице 2017
осень в теплице 2017 осень в теплице 2017 осень в теплице 2017
осень в теплице 2017 осень в теплице 2017 осень в теплице 2017
осень в теплице 2017 осень в теплице 2017 осень в теплице 2017
осень в теплице 2017 осень в теплице 2017

 

Зупиніть свій вибір на відпочинок у Закарпатті у лютому, наберіться заряду бадьорості на закарпатській землі і зміцните своє здоров’я на термальних джерелах санаторію «Теплиця»!

 

Побувайте взимку в Карпатах в санаторії “Теплиця”, і ви відчуєте прилив сил, зцілитеся духовно і фізично, отримаєте заряд бадьорості на довгий час.


Забронюйте відпочинок взимку в Карпатах за телефоном: +380949184701 або +380314325591

 

Бажаємо радості і тепла в довгі зимові вечори ! А час, проведений у санаторії “Теплиця” принесе повне задоволення від яскравого відпочинку взимку в Карпатах!