31.05.2013

Санаторій «Теплиця» зробив свято для дітей міста Виноградова

31 травня, Виноградівською районною державною адміністрацією  було організовано урочисті заходи з нагоди Дня захисту дітей.

Голова райдержадміністрації Тетяна Граб  привітала юних мешканців міста з  цим чудовим святом.  Для  маленьких мешканців міста та гостей району була організована концертно-розважальна програма  з участю  дитячих колективів, представлена виставка дитячих робіт та малюнків «Податки очима дітей».

Відділ молоді та спорту  організував “Олімпійський  день” на базі Виноградівської ЗОШ і-ІІІ ст № 2, де були проведені  спортивні естафети, змагання “Веселі старти”, а також показові виступи кращих вихованців ДЮСШ.

Світ  анімаційної команди багатопрофільного санаторію “Теплиця” викликав  особливе захоплення у всіх дітей, що зібралися на площі Миру. Тут були і клоуни, і костюмовані герої казок, і пісенні і танцювальні конкурси, інтелектуальні вікторини.

В організації святкування  брали і працівники Виноградівського районного центру соціальної  служби сім’ї, дітей та молоді. Тисячі дітей,  учасники заходу, запускали в небо яскраві кольорові кульки – головний символ  свята – “щасливе сонечко”.

Матеріал взято з сайту Виноградівської райдержадминистрации:  http://www.vynogradiv-rda.gov.ua/