09.07.2012

 

         Cанаторий «Теплиця», основним профілем якої є лікування захворювань опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних захворювань, запрошує Вас на відпочинок та оздоровлення в серпні. У цей період ви зможете не тільки пройти курс лікувальних процедур, але й приємно провести час.

 

Час, проведені в санаторії «Теплиця», завжди цікаве і незабутнє.

Протягом усього серпня можна відвідати свята та фестивалі Закарпаття, відзначити День народження санаторію «Теплиця», 750летие міста Виноградова і багато іншого.

                                              Ми чекаємо Вас, ми раді Вам!

 

                Перелік свят і фестивалів в серпні.

 

15 серпня – День народження санаторію «Теплиця».

 

21 серпня – Затисянський кулинариный фестиваль кукурудзи

: с. Тісобикень, на території Затисянского краєзнавчого музею, Виноградівський район

На фестивалі можна буде побачити, як за старовинними рецептами готують страви з кукурудзи, продегустувати їх, а також спробувати самому намолоти кукурудзяну муку на жорнах і навчитися плетінню з кукурудзяного листя. Гостей пригощатимуть різноманітними стравами з кукурудзи.

 

25- 26 серпня Фестиваль леквару

Місце проведення: с. Геча, Берегівський район

“Леквар» — сливове варення. У програмі фестивалю: приготування леквару, дегустація страв з леквару, конкурс на найсмачнішу угорську страву, виступи фольклорних колективів та виноградна вечірка до світанку.

 

25-26 серпня Фестиваль “На Синевир трембіти кличуть”

Місце проведення: озеро Синевир, Міжгірський р-н, Закарпатська обл.

Заснований у 2001 році фестиваль “На Синевир трембіти кличуть” в цьому році святкує свій 10-річний ювілей. Під час цього фестивалю гості насолоджуються народними піснями і танцями, пробують бограчі, вдихають гірське повітря, милуватися мальовничими пейзажами – і все це відбувається на березі знаменитого озера Синевир, яке є одним з семи чудес України. В рамках фестивалю діє виставка-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва, а також традиційних страв Закарпаття.

 

Фестиваль “Мукачево скликає та єднає друзів”

серпень 2012 р. Мукачево

Традиційно в місті Мукачево в черговий раз пройде фестиваль “Мукачево скликає та єднає друзів”. У святі візьмуть участь різноманітні музичні і танцювальні колективи.

 

24-28 серпня Фестиваль “Кришталеві грона”,. у місті Виноградів відбудеться черговий конкурс сучасної пісні і танцю ” Кришталеві грона “. Щороку на конкурс з’їжджаються понад 350 учасників з різних куточків України та з-за кордону, щоб показати свої вокальне та хореографічну майстерність, а заодно знайти нових друзів та насолодитися красою Закарпаття. Фестиваль став своєрідною «візитною карткою» Виноградова і приурочений до дня міста, який святкується

 

28 серпня. – День міста Виноградова – 750 років

 

–  День вузькоколійки в р. Іршава

–  Районний фестиваль українського фольклору серпня Кибляри, Ужгородський пайон

–  Районне фольклорне свято “Колочавські відлуння Тереблянської долини” (спільно з Чеською Республікою) с. Колочава, Міжгірський район

 – Районний фестиваль ткацтва с. Великі Береги Берегівського район