15.09.2012

 

Санаторій «Теплиця» на виставці-ярмарку «Тур’євроцентр – Закарпаття 2012″.

13 вересня – В обласній адміністрації проходила Міжнародна науково-практична конференція з розвитку туризму в Закарпатській області, на якій були присутні представники санаторію «Теплиця» в складі делегації від Виноградівського району.

14 – 15 вересня, в Ужгороді, біля Закарпатського облмуздрамтеатру відбулася виставка-ярмарок “Тур’євроцентр – Закарпаття 2012”.

Як Міжнародну конференцію з розвитку туризму, так і Виставку-ярмарок урочисто відкрили голова облдержадміністрації Олександр Ледида, заступник губернатора області Володимир Приходько та мер Ужгорода Віктор Погорєлов. Також на святковому відкритті свята були присутні гості Ужгорода.

В рамках виставки-ярмарки проходять наступні заходи:

– Презентація сільського туризму Закарпаття

 – Майстер-клас з приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції;

 – Дегустація закарпатських вин та медопродуктами; мінеральної води.

Виставковий стенд санаторіїв «Теплиця» та «Боржава» відвідали багато туристів, представники туристичних фірм та делегацій України і інших країн. Усім відвідувачам продегустувати цілющі мінеральні води «Олегівська» і «Боржавська», а також відпочинок та оздоровлення.

У період виставки проходив 4 з’їзд судинних хірургів і ангіологів України, Білорусії, Молдови, Росії, Угорщини, Польщі, Словаччини, Австрії. Всі вони познайомилися з методами лікування в санаторіях і властивостями мінеральних вод.