ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ТА ПЕРЕБУВАННЯ ГОСТЕЙ НА ТЕРИТОРІЇ САНАТОРІЯ «ТЕПЛИЦЯ» 

В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19

Під час прийому та перебуванні на території Санторія будуть дотримані вимоги з організації протиепідемічних заходів при наданні послуг в умовах карантину, зокрема такі, як:

  • температурний скринінг працівників і відпочиваючих (при заїзді та щоденний);
    • забезпечення відстані між сусідніми столами не менше 1,5 м;
    • перебування за столом не більше 2 осіб (без урахування дітей до 14 років та членів однієї сім’ї, котрі проживають в одному номері);
  • недопущення черг;
  • дотримання соціальної дистанції;
  • постійна дезінфекція приміщень загального користування;
  • регулярне провітрювання;
  • забезпечення дезінфекторами приміщень загального користування;
  • перебування працівників на території в захисних масках та медичних рукавичках.

На території Санаторія, в разі необхідності, ви зможете придбати засоби індивідуального захисту.

Особи з ознаками ГРВІ не прийматимуться на лікування та проживання. Для осіб, які захворіли під час перебування, у нас передбачений ізолятор та чіткі інструкції з порядком дій.

Ваша безпека для нас понад усе!

Поселення

  1. Вхід та в’їзд на територію санаторію осіб, які не проживають у ньому, заборонений.
  2. На вході охоронець проводить температурний скринінг кожної особи, яка заходить на територію, безконтактним термометром.
  3. При поселенні кожного гостя оглядає адміністратор лікувального відділення, при необхідності направляє до головного лікаря.
  4. Кожен гість повинен надати довідку від сімейного лікаря про стан здоров’я (санаторно-курортна карта) та епідемічне оточення, видану не пізніше, ніж за 5 днів до поселення.
  5. Особи з ознаками ГРВІ (температура, нежить, кашель) не приймаються.
  6. Будь ласка, візьміть із собою засоби індивідуального захисту (захисні маски, рукавички, дезінфектори).

Проживання

  1. Всі працівники та гості щодня проходять температурний скринінг, при перших ознаках хвороби повідомляють про це головного лікаря.
  2. Працівники з підвищеною температурою чи ознаками ГРВІ до роботи та входу на територію не допускаються.
  3. У випадку виявлення ознак ГРВІ у будь-кого з проживаючих, хворий ізолюється в медичному ізоляторі (при бажанні – у спеціально виділеному ізольованому номері разом із членами своєї сім’ї). Всім ізольованим особам забороняється покидати місце ізоляції, харчування надається в ізоляторі. Далі персонал діє за затвердженою інструкцією.
  4. У всіх номерах здійснюється щоденне прибирання та дезінфекція.
  5. У всіх приміщеннях загального користування здійснюється регулярне провітрювання та дезінфекція не рідше, ніж 2 рази на день.

Харчування

  1. Харчування здійснюється у визначений час почергово на терасі ресторану, зі збереженням відстані не менше 1,5 м між столами.
  2. За столами можуть разом перебувати не більше 2-х осіб (за винятком дітей до 14 років або членів однієї сім’ї, які проживають в одному номері).

Лікування

  1. Гостям надаються лікувальні послуги зі збільшеними часовими проміжками, які персонал використовує для провітрювання та дезінфекції приміщення.
  2. Інгаляції призначаються тільки у випадку крайньої необхідності.
  3. У соляній кімнаті можуть одночасно знаходитися не більше 2-х осіб (за винятком дітей та сімей, члени яких проживають разом).