01.04.2016

Найліпше місце для відпочинку навесні Закарпаття – санаторій «Теплиця»

 Ліпшим місцем для відпочинку навесні в Закарпатті названий санаторій «Теплиця», який знаходиться в оточенні букового лісу і загадкової Чорної гори. Природа в цьому місці прокидається набагато раніше, ніж в інших регіонах України і Закарпаття в цілому. Зими тут, практично,  не буває. Травичка зелена круглий рік, цвітуть маргаритки і примули навіть взимку! А яка тут атмосфера: птахи співають, дзюрчать струмки, аромат лісу так і кличе на прогулянку.

Санаторій «Теплиця» – не випадково вважається самим ліпшим місцем відпочинку навесні в Закарпатті. Тут все продумано: лікувальні процедури поєднуються з протдыхом і розвагами, безкоштовні дегустації страв закарпатської кухні біля кафе і теренкури з пікніками в гори, на Тису, екскурсійні поїздки в будь-яку точку Закарпатській області та виступи фольклорних танцювальних колективів. Плавання в цілющому термальному і мінеральному  басейнах  благотворно впливає на весь організм.

Ваше  тіло і душа, у весняний  період, як і природа,  пробуджується після довгої зими і набирає сил на цілий рік.

Якщо Ви правильно підійдете до вибору місця для ліпшого відпочинку, то час, проведений навесні в  місті Виноградові, в санаторії «Теплиця», Вам принесе задоволення і позитивні емоції!

Під час відпочинку навесні в  санаторії «Теплиця», аніматори проводять різні заходи – фуршети з конкурсною програмою, дискотеки, поїздки на природу з пікніком, готують смачні закарпатські страви, організовують флешмоби для дітей і дорослих, створюють різні вироби і сувеніри.

На фотографіях Ви бачите, як відпочивають навесні  і веселяться  люди в лікувальному санаторії «Теплиця». Ви можете приєднатися до них, і ніколи не пошкодуєте про це!