28.09.2015

            МОТОКРОС у місті КРАМАТОРСЬК. ПРОГРАМА «СХІД І ЗАХІД РАЗОМ»

 27 вересня 2015 краматорчани зустрічали делегацію з Закарпатської області, яка прибула в місто для участі у мотокросі в рамках програми «СХІД І ЗАХІД РАЗОМ». Мета програми – об’єднати мешканців двох діаметрально протилежних регіонів України через спорт, створивши своєрідний міст між областями. Завдяки програмі, надається допомога для організації участі спортсменів у регіональних і всеукраїнських змаганнях, залучаються спонсори і меценати. Організаторами з обох сторін ведуться переговори на рівні глав обласних адміністрацій Закарпаття та Донецькій області з питання надання програмою офіційного статусу.

 

Представники громадських організацій «Клуб підприємців Краматорська», «Пані», «Краматорські бджілки», «Спілка жінок України» та ін., прямо на платформі міського вокзалу, влаштували цілу виставу. Вручили красень-коровай, заспівали українські пісні під баян, танцювали, читали вірші, подарували подарунки з символікою України.

У цьому році організатори традиційного мотокросу, присвяченого проведенню Дня міста Краматорська та Дня машинобудівника запросили спортсменів з Закарпаття.

 

В Краматорськ приїхав мотогонщик з Мукачева Олександр Анатолійович Матей разом з тренером Анатолієм Матеем (у минулому також мотогонщиком). Олександр (1986 р.) – 4-х кратний чемпіон України в кантрі-кросі та 2-х кратний чемпіон України з мотокросу. Призер змагань в Угорщині у класі мотоциклів 85 м3.
Групою підтримки Олександра Матея виступили представники двох закарпатських санаторіїв «Теплиця» та «Боржава».

 Спортсмени подякували за теплий і гостинний прийом, проведену екскурсію по місту, а також за честь взяти участь у мотокросі. 

(Матеріал взято з офіційної сторінки фейсбук  «Громадська Рада Краматорська»)

 

 

мотокрос мотокрос мотокрос
мотокрос мотокрос мотокрос
мотокрос мотокрос мотокрос