12.01.2013

 

Методика Євмінова і профілактор Євмінова у санаторії «Теплиця».


 

З 8 по 11 січня 2013р., на базі санаторію «Теплиця», основним профілем якої є лікування захворювань опорно-рухового апарату, пройшли курси підвищення кваліфікації інструкторів – реабілітологів за методикою Євмінова з використанням профілакторів Євмінова.

  Євмінов В’ячеслав Володимирович виступив перед лікарями та інструкторами санаторії «Теплиця» та «Боржава», розповівши про унікальність його методики і самому профілакторі. Далі теоретичні і практичні заняття проводила інструктор ЛФК Центру Євмінова – Мордюк Надія.


      Санаторій «Теплиця» вже багато років співпрацює з Центром Євмінова і успішно застосовує методику в лікуванні захворювань опорно-рухового апарату в комплексі з лікувальними термальними і мінеральними водами, нордичної ходьбою аквагімнастикою (природна витяжка хребта),  масажем, лікувальною фізкультурою, питною водою, багатою кремнієм.

 

     Біль у спині — дуже поширена проблема, особливо серед працюючого і учня населення.  Найчастіше причиною болю в спині є дегенеративно-дистрофічні захворювання хребта, в подальшому розвитку проявляють себе у вигляді ускладнень функцій периферичної нервової системи. 

      Усього 15 хвилин на день занять на профілакторі Євмінова з кваліфікованими інструкторами в санаторії «Теплиця» та ви скажете «Ні» болів в спині!

      Приїжджайте в санаторій «Теплиця» та подаруйте собі здоров’я!

 

Методика Євмінова – запатентована, медично досліджена і затверджена Моз України методику лікувальної фізкультури (кінезотерапії) для лікування, відновлення і профілактики захворювань хребта в будь-якому віці.

 Методика реалізується за допомогою спеціального тренажера –

 Профілактора Євмінова який дозволяє забезпечити виконання комплексу спеціальних вправ для зміцнення м’язів хребта і покращення живлення всіх його структур на тлі дозованого витягування (розвантаження).

Євмінов В’ячеслав Володимирович – Президент Київського Вертебрально-оздоровчого центру, Президент спортивного клубу «Юка» (www.yuka.kiev.ua), Президент Федерації Академічної греблі України, заслужений тренер України (детальніше про Човни академічні та шлюпки дивіться на сайті www.superlodki.com.ua). А також винахідник Профілактора Євмінова і автор унікальної методики профілактики і лікування захворювань хребта