20.07.2013

 

            Лікувальний санаторій  Закарпаття – санаторій «Теплиця»

Санаторій «Теплиця» вважається самим популярним санаторієм Закарпаття. Його люблять не тільки українці, але й багато жителів колишніх країн СНД. Число постійних клієнтів росте з кожним днем і досягає  60%. На першому місці, після України,  Росія, потім Білорусь,  Прибалтійські країни, країни Середньої Азії, є представники з  всіх країн Європи,  з  Ізраїлю, Америки, Англії, Афганістану, Африки.

Санаторій «Теплиця» по праву є самим ліпшим санаторієм в Закарпатті, так як він єдиний на Україні має свої термальні води, аналогів яким немає  в Україні. Термальна вода «Теплиця» добувається з глибини 961м  і вона дуже багата різними мікро і макроелементами і  високим рівнем мінералізації.

В санаторії «Теплиця» використовують термальну воду у вигляді  індивідуальних ванн і двох  басейнів, гидроаэромассажных боксах, проводиться  акватерапия з природною витяжкою хребта. Також є свої мінеральні води двох видів: мінеральна вода «Олегівська» – багата кремнієм, її використовують для лікування сечостатевої системи, зміцнення кісток, серцевої системи, вода  добре впливає на шкіру, так як має омолоджуючий ефект, зміцнює нігті, волосся, знижує рівень цукру в крові, очищає суглоби, виводить солі і пісок з організму. Мінеральна вода «Кушницька» – гідрокарбонатно-натрієва, використовується  для  лікування різних шлункових захворювань, захворювань печінки, підшлункової залози.

Відомі лікарі – фізіотерапевти  санаторію «Теплиця»  ведуть індивідуальний прийом пацієнтів і призначають кваліфіковане лікування. Крім термальних і мінеральних вод в санаторії «Теплиця» є різноманітні фізпроцедури, масажі, в тому числі і СПА, мінеральні ванни, плавальний мінеральний басейн, аквагімнастика, аквастеп, пілатес, лікувальна фізкультура, інгаляції, фіточаї, ароматерапія, СПА ванни, озокеритопарафинолечение, нордична ходьба, теренкури різної складності.

Проходячи лікування в лікувальному санаторії Закарпаття, не слід забувати, що дозвілля, також грає не маловажну роль в оздоровленні. Щоденні заходи, які проводяться в санаторії, не дадуть Вам засумувати. Ви зможете поїхати  у подорож по Закарпаттю, відвідавши екскурсійні поїздки, традиційні фестивалі та свята, скуштувати страви закарпатської кухні, домашні вина, слив’янку, взяти участь у тематичних вечорах відпочинку, конкурсах і вікторинах, показати свої таланти, навчитись плести кошики з лози та кукурудзяного листя, танцювати запальний угорський чардаш і співати закарпатські пісні.

 

  Вибравши відпочинок в Закарпатті, Ви переконаєтеся, що санаторій «Теплиця», один з найкращих в Україні!

Забронювати відпочинок та дізнатися ціни Ви зможете, зателефонувавши по телефону:

+38 03143 25591,  +38 094 9184709, +38 094 9184701.