28.09.2012

Корпоративний відпочинок разом з Багатопрофільним санаторієм “Теплиця”

 

Корпоративний відпочинок є необхідною умовою успішної роботи колективу і його згуртованість. У неформальній обстановці співробітники краще пізнають одного, стають більш відкритими та чуйними, і різні бізнес – ідеї реалізовуються більш успішно, а у шефа є можливість визначити інтереси своїх підлеглих і неформального лідера і всім отримати море позитивних емоцій.

 Приводом для корпоративного відпочинку або свята може стати як День народження фірми та календарні свята: Новий рік, 8 березня, День народження керівника і т. д.

       Ви і Ваш колектив хочете просто відпочити у мальовничих куточках Закарпаття, стикнутися з красою природи, насолодитися чистим повітрям Карпат, сріблом смерек і гір, на кілька днів відірватися від повсякденної рутини, поліпшити взаємини в колективі, згуртувати його в рамках активного заходи, познайомитися з новими партнерами, тоді Вам до нас!

          Команда Багатопрофільного санаторію «Теплиця» пропонує цікаві програми для корпоративного відпочинку у будь-який час року

 При розробці і реалізації програми Ми завжди орієнтуємося на побажання замовника заходу. Ваша думка має для нас першорядне значення, як при первинній підготовці, так і при проведенні та обговоренні підсумків заходу.

 Всі програми можуть бути змінена за Вашим бажанням.

      В рамках даного виду відпочинку ми пропонуємо Вам сплав по гірській річці Тисі, пішохідні і спелеологічні походи, сходження на гору Говерлу, скелелазіння, риболовлю на Форелевому господарстві в горах, екскурсійні поїздки по Закарпаттю, фуршети, банкети, колорит закарпатської кухні, вина, місцевий фольклор та ін.

      Програма кожного корпоративного відпочинку  складається індивідуально, з урахуванням сфери діяльності фірми, віку працівників, спрямованості заходи і т. д.

1. Екскурсійна програма «Срібна земля – Закарпаття»

Під час захоплюючих поїздок по Закарпаттю Ви побачите найкрасивіші замки, гори, річки, озеро Синевир, гірські водоспади, історичні центри районів, цвітіння сакур і магнолій, Долину нарцисів, спробуєте воду цілющих мінеральних джерел, насолодіться купанням в термальних водах та ін.

2. « Пейнтбол»

        Один з дивовижних, захоплюючих, екстремальних, активних видів спорту, відпочинку і просто проведення часу! Пейнтбол не тільки дає можливість отримати фізичну і емоційну розрядку, відчути сплеск адреналіну і відчути себе героєм військової операції, але і допомагає згуртовувати колектив, розвиває командний дух та й просто є хорошим приводом зібрати своїх друзів і знайомих або ж відзначити, наприклад, свій день народження в незвичайних польових умовах

2. «Рафтинг по гірській річці Тисі»

     Незабутній сплав по річці Тиса, тривалістю 26 км., пікнік, відпочинок на березі річки, можливо з дегустацією закарпатських вин та угорського «бограчу».

3.   «Сходження на Говерлу»

  Завжди прекрасна, завжди тягне, завжди зачаровує своєю красою – Говерла, найвища вершина Крапат. Побувавши тут одного разу, прагнеш повернутися знову. Адже підкоривши цю вершину, ти відчуваєш себе переможцем! Обід, біля підніжжя гори, приготовлений на вогнищі. Фото на пам’ять.

4.  «Пікнік на свіжому повітрі»

Подорож до підніжжя Чорної гори або на березі річки Тиса – красивий вигляд ТисаДунайской низовини, гірської річки, гір Вигорлат – Гутинського хребта, пікнік на свіжому повітрі, обід приготовлений на вогнищі. Фото на пам’ять. (меню та спиртні напої за запитом).

5. «Вечорниці» – фуршети, святковий банкет, фольклорна програма, жива музика, конкурсно – розважальна програма.

      У Вас є можливість поринути в атмосферу Закарпатського колориту, пізнати культуру і традиції місцевих жителів, які складалися століттями, скуштувати національні напої та страви місцевої кухні, досхочу повеселитися та приємно провести час. (Меню, спиртні напої та шоу програма складаються за запитом).

6. Багатопрофільний санаторій «Теплиця»

  Ви зможете користуватися всією інфраструктурою санаторію ( плавання у мінеральному басейні, мінеральні води з бювету, трав’яні чаї, кисневі коктейлі, масаж, СПА – ванни, термальний басейн, зал ЛФК та ін)

Вибирайте корпоративний відпочинок в Багатопрофільному санаторії «Теплиця» та будьте впевнені в більш згуртованою і ефективної роботи Вашої команди!

Заявки на розробку програм приймаються за телефоном +38 094 9184709 або +3803143 25591