01.10.2012

 

Група відпочиваючих Багатопрофільного санаторію «Теплиця» на фестивалі «БерегФест».

      

“Берег Фест” (Bereg Fest) – найстаріший фестиваль Закарпаття, початок якому поклав у 1963 році міжнародний фестиваль “Дружба без кордонів”. У цьому році він пройшов вже в 49 разів.

Ідея фестивалю “Берег Фест” – відродження давніх народних традицій Берегівщини. 

На цьому фестивалі традиційним дійством є хода вулицями міста Берегово, видавлювання винограду у діжках, перший урожай виноградних ягід довіряли місити тільки дівчат босоніж, проведення лицарських міні-турнірів за участю лицарів, спортивних заходів. Було презентовано сувенірне вино “Дикі танці”, виготовлене з винограду, який у минулому році босоніж тиснула в бочці співачка Руслана.

   Очам і задоволенню групи відпочиваючих з Багатопрофільного санаторію «Теплиця», постали виставки сільськогосподарської і промислової продукції, дегустація вин закарпатських виноробів, конкурси, майстер-класи, розважальна програма та змагання, аукціони і лотереї. Вигравши численні призи, надегустировавшись вина і страв угорської кухні, задоволені вирушили в улюблений санаторій «Теплиця», де завжди чекає гостинний персонал, відпочинок, затишок і спокій.