13.07.2013

Фестиваль байкерів в Ужгороді

Вже традиційним стало відвідування Фестивалю байкерів  в Ужгороді відпочивальники санаторію «Теплиця», який використовує термальні і мінеральні води для лікування опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної систем. Купивши відпочинок в Закарпатті в  санаторії  «Теплиця», Ви зможете відвідати всі свята і фестивалі, які проходять на території славного краю.

      В цьому році Фестиваль байкерів проходить з 11 по 14 липня і зібрав  величезна кількість байкерів з 15 країн світу і нараховує близько 2000 мотоциклів.  В  Боздоському парку р. Ужгорода встановили майданчик для проведення концертних виступів. Всі бажаючі змогли насолодитися виступом  групи «KISS» р. Будапешт, «мамку БЕНД» р. Москва, Шона  Карра, а  родзинкою фестивалю стала фінська група «The RASMUS».

 На центральній площі відбувся парад байкерів в  костюмах римських гладіаторів. Свято продовжилося в  ужгородському аеропорту, куди злетілися кілька десятків авіаторів з України, Англії, Польщі, Литви, Франції, Іспанії. А байкери-каскадери з Угорщини  влаштували захоплююче видовище.

   Учасників байкер-шоу і глядачів розважала група «Мандри» та «Бумбокс» і, крім того, був традиційний бограч, бик на вертелі, проводилися  конкурси з призами. 

 


  

  

    

  

  

  

  

 

 

 Приїхавши, задоволені відпочиваючі, вирушили приймати термальні ванни і пити цілющу мінеральну водичку  з бювету.

Ви ще не у нас? Поспішайте. Скоро у нас День народження і буде багато сюрпризів! Бронюйте: +380940194709