10.01.2014

 «Феєрія Закарпатського Різдва» в санаторії «Теплиця»

Різдво в санаторії " Теплиця

Святкування Різдвяного туру, справді, було феєричним!

 Свято відкривали Дід мороз і Снігуронька на вокзалі в місті Мукачево, зустрічаючи гостей з поїзда.

Щодня біля кафе усіх очікував сюрприз «скатертина–самобранка» – дегустація страв закарпатської кухні, вино, слив’янка, розваги і фольклор. Гості з села Новоселиця,  Виноградівського району так само не скупилися, щедро пригощали волошскими національними стравами.

     Перша зірка на небосхилі стала передвісником  4 січня  «Італійської вечірки» на чолі з ведучим Миколою Анброхом, музичним колективом «Лорд», керівник Володимир Боршош з міста Ужгорода та танцювальним колективом «Атас» місто Берегово.

5 січня порадував всіх незвичайним театром на ходулях з міста Черкаси та вечірньою розважальною програмою під назвою «Різдвяне Диско», яку провели провідний Михайло Фіщенко, актор Закарпатського облмуздрамтеатру та Шоу – дует “Тандем” – сімейна пара музикантів, Ольга — співачка, солістка академічного Закарпатського хору, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів та Сергій — професійний звукорежисер та Dj. У програмі брали участь: танцювальний колектив “Рондо” місто Мукачево, керівник Віталій Синиченко, які  порадували всіх своїми запальними танцями та провели майстер-клас з танцю Сальса. А  східна красуня Анжеліка з міста Іршава, підкорила  своїми танцями всіх чоловіків. Різдво в санаторії " Теплиця 2014-Закарпаття
   
Різдво в санаторії " Теплиця 2014

Нарешті настав Різдвяний вечір 6 січня! Святий вечір розпочався зі святкового молебню та подарунками від настоятеля Свято Семенівського монастиря міста Виноградова – Отця Семена. Завіса Різдвяного бенкету відкрили   брати-близнюки  сурмачі Томас і Емеріх Поповичі, ведучий Денис Лагодин з міста Ужгорода розкрив традиції святкування Різдва на Закарпатті та провів веселу розважальну програму. Родзинкою вечора стало сімейний вокальний виступ  Юлії тимошенко та Юрія Орос з міста Виноградова і сестри Кедик з колядками. Весь вечір з нами провели-танцювальний колектив «Вікторія данс студіо» з міста Ужгорода та східна красуня Анжеліка. Святий вечір закінчився Різдвяним феєрверком та піротехнічним шоу.

7 січня –  всіх чекала програма «Вечори на хуторі близь Теплиці».  Казковий настрій тримали на пульсі провідний  Петро Шинкар з Кушниці і хлопці з неперевершеного шоу–балету «Танцювальна корпорація друзів» з міста Ужгорода.

Переможниця пісенних фестивалів Ванесса стійка влаштувала фурор у залі  санаторію. Таких пісень не чув ніхто! Це було супер! А угорський колектив, під керівництвом Кокош Карла, з села Пийтерфалва , з піснями і майстер-класом по чардашу, заслужив шквал оплесків.  Завершився вечір виступом театру вогню «Сварожичі»,  місто Черкаси, шоу називалося «Чарка вина».

Підійшов до завершення і  Різдвяний тур – 8 січня, як ні сумно розлучатися, але довелося це зробити з піснями, веселощами і святковим шоу. Вечірній фуршет «Вітер змін» з Дмитром Іванченко і Михайлом Келемен, вдався на славу. Фольклорний колектив «Иршавчанка» і дует «Адреналін» з міста Іршава, запалювали щосили!

«Якщо розлучаємося, отже, зустрінемося друзі!» – саме ці слова пролунали біля прощального вогнища. Казка 2014 підійшла до завершення. Гості Різдвяного заїзду роз’їхалися, забравши з собою найбільш яскраві і гарячі спогади про це свято!

 Після цих 5 днів бажаємо всім і кожному Новий рік прожити так, як зазначили його 130 чоловік дуже відомого на Україні санаторію «Теплиця»!