17.05.2017

 

                  Дружба та традиції в санаторії «Теплиця».

Хто не шукає дружби з ближнім-

Той собі заклятий ворог.

                                                                                                                               Шота Руставелі

 

        У нас є добра традиція, приблизно два рази на рік, зустрічатися з друзями санаторії «Теплиця», у мальовничому куточку Закарпаття Ми і не припускали, що у нас з’явиться стільки друзів, які, перебуваючи в інших кінцях світу, прагнуть приїхати на зустріч з нами (друга половина квітня і жовтень).

 

 Традиція ця зародилася саме в санаторії «Теплиця», завдяки гостинності та душевності всього персоналу, який знаходить підхід до кожної людини. Масовики витівники проводили щоденні заходи (тематичні вечори відпочинку, приготування страв закарпатської кухні, залучаючи самих відпочиваючих, екскурсійні поїздки та ін) і не забували ми і про лікування термальними і мінеральними водами.

А почалося все з поїздки на форелеве господарство ще в 2007 році. Зібралися в автобусі 12 чоловік, зовсім не знайомі люди, але приблизно рівні за віком. Екскурсія була так добре організована, що через деякий час, всі думали, що знайомі один з одним вже багато років.

І ось, двічі на рік, ми приїжджаємо в санаторій «Теплиця», як в рідний дім. До нашої компанії приєднуються все нові і нові друзі ( Кривий Ріг, Київ, Краматорськ, Могилів, Хмельницький, Білгород, Алчевськ, Одеса, Донецьк, Ізраїль). Тепер нас все більше і більше.

 

Ми хочемо порадити всім бажаючим, зустрітися з друзями, родичами, однокласниками, колегами, або просто знайти собі друзів, свою другу половинку, саме в санаторії «Теплиця». Там панує затишок, спокій, велична краса Чорної гори манить, навіює романтичний настрій. Вам запропонують будь-яку програму відпочинку і подбають, щоб ви отримали задоволення. Спасибі, «Теплиця», що ти є! Приїжджайте в «Теплицю»!