Благодійні сходини у санаторії "Теплиця" на підтримку ЗСУ

Благодійні сходини у санаторії “Теплиця” на підтримку ЗСУ

Зовсім незабаром настане казкова ніч, яка буває всього раз у році. Другий рік поспіль у нас одне бажання на мільйони людей – Перемога України 💛💙. Завдячуючи Збройним Силам України, ми маємо можливість жити, а отже працювати на благо нашого майбутнього.

Запрошуємо Вас на Благодійні новорічні сходини у санаторії «Теплиця», де ми зможемо зустрітись та висловити свою щиру вдячність Збройним Силам України. Всі кошти будуть спрямовані на оздоровлення та лікування військовослужбовців ЗСУ!

Незабутню атмосферу зустрічей створять шоу-дует «Тандем». Професійна вокалістка, солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору стане окрасою вечора, троїста музиків із автентичними закарпатськими інструментами зачарують своїм майстерством, а балетна пара підхопить атмосферу невимушеності та легкості. Дитячі забави не залишать байдужими найменших гостів нашого вечора.

На Вас чекають також професійний фотограф, який зафіксує щасливі миті дійства, вишукане меню від нашого шеф-повара та різноманітні конкурси, аукціони, лотереї та розіграші благодійних сертифікатів.
Зустрічай Новий рік разом з нами та долучайся до благодійної справи, яка наближуватиме нас до перемоги!

Будемо раді Вас бачити у санаторії «Теплиця» !