08.08.2013

 

Активний відпочинок у Карпатах ,Закарпаття. Пейнтбол в санаторії “Теплиця”

Кожна людина мріє отримати від відпочинку, масу задоволень. Одні  люди люблять просто лежати на пляжі і засмагати, читаючи книгу, дивитися телевізор, лежачи на дивані, а інші  люблять активний відпочинок.  Є велика кількість людей надають перевагу активний відпочинок у Карпатах пасивному відпочинку

 

     

  Активний відпочинок в Закарпатті  передбачає різноманітне  рух незалежно від пори року: влітку і восени – прогулянки в ліс за ягодами і грибами, сплав по гірських річках на байдарках, катання на конях, подорожі на  квадрациклах, джипах, сходження  по гірських стежках до вершини гори, парапланеризм, екскурсійні поїздки та багато іншого. В санаторії «Теплиця» активний відпочинок у Карпатах  також представлений в кращому вигляді: ми можемо запропонувати спуск на човнах по річці Тисі, прогулянку на Чорну гору, похід в печери, за грибами і лікарськими травами, знайомство із Закарпаттям на екскурсії, спортивні змагання, плавання в мінеральному басейні.

     

 

Наприклад, вчора, дітлахи грали  в пейнтбол. Хлопці та дівчата розділилися на дві команди і влаштували справжній бій. Буково-грабовий ліс перетворився на полігон. Бігаючи по лісу і, намагаючись потрапити в  мішені, дітвора задоволена закінчила свій бій потиском рук і обіймами. Батьки, стоячи осторонь, не втрималися і спробували постріляти. Ось так ми з великим задоволенням  пройшов вчорашній день!

А попереду інші види активного відпочинку в Карпатах в санаторії «Теплиця» – змагання з волейболу та футболу, плавання, настільного тенісу, з шахмата та шашок.

                         Скоро у нас День здоров’я! Приєднуйтесь!

Активний відпочинок завжди приносить користь для здоров’я, особливо якщо він проходить в живописних Карпатах, Закарпатті, в санаторії “Теплиця”.

Забронювати яскравий активний відпочинок в Закарпатті можна за телефоном: +3803143 25591, +380949184709