27.05.2012

 

24-26 травня, на базі санаторіїв «Теплиця» та «Боржава» відбулися зйомки передачі «Здорове життя з Іриною Трухачовой», канал Tvi.

 

Подивившись цю програму, ви зможете отримати повну інформацію про двох санаторно-курортних комплексах Закарпаття – «Теплиця» та «Боржава», про лікувальної бази, про чудодійні властивості мінеральної і термальної води: «Олегівська» (з великим вмістом кремнію, мінералу молодості), «Кушницька» (борна маломінералізована гидрокарбонатонатриевая лікувально-столова), «Теплиця» (за хімічним складом це – вуглекисла борна бромна кремнієва залозиста хлоридно-натрієва слабокисла вода з високим ступенем мінералізації).пройшли зйомки і на території котеджного містечка «Здоров’я» на території санаторію «Теплиця».

 

Увазі тележурналістів Людмили та Андрія була представлена й розважальна програма, яка проводиться щоденно в цих санаторіях (виступ угорського фольклорного колективу, приготування юшки по-угорськи), екскурсійна програма по місту Виноградову, селиськой сироварні з дегустацією сирів. Краса Закарпатського краю, тепло і гостинність жителів міста Виноградова, підкорили тележурналістів.

 

Дивіться передачу 16 і 19 червня!.