25.03.2017

   

 

  Зелені свята – Зелені свята в санаторії «Теплиця»

      

      День Святої Трійці! – пожалуй, один из главнейших христианских праздников, который смело можно поставить в один ряд с Рождеством и Пасхой. Еще Трійцю називають “П’ятидесятниця” та “Зішестя Святого Духа”, бо саме цей день, п’ятдесятий після воскресіння Христового, Дух Святий зійшов на апостолів.

       В Україні християнський свято Трійці, який відзначають на 50-й день після Великодня, називають “Зелені свята”.В цей день всі віруючі прикрашають церкви і будинки гілочками дерев, квітами і травами.

     Традиція святкувати П’ятидесятницю має старозавітне походження. Слідуючи законам Мойсея, свято жнив, перших плодів юдеї несли в храм снопи хліба, прикрашали синагоги і житла вищезазначеної зеленню.

     За легендою, так була прикрашена Сіонська світлиця в день, коли Святий Дух зійшов на апостолів. Дерева і квіти весни вказують на оновлення людей силою Святого Духа зійшла.

З того часу, у християн і прийнято прикрашати свої оселі і храми в честь того, що Святий Дух дарував життя всьому, створеного Богом.

 

        Санаторій «Теплиця» запрошує Вас на святкування  Святої Трійці!

       Наша команда  розробила для Вас цікаву програму відпочинку.

Ви зможете оздоровитися, досхочу повеселитися, чудово відпочити і насолодитися красою  Закарпатського краю, вдихнути чистого  повітря, випити води  з цілющих мінеральних джерел, поплавати в термальному і мінеральному басейнах, зарядитися бадьорістю на цілий рік.

                       Санаторій «Теплиця» – Запорука Вашої молодості здоров’я!