25.09.2014

 

З Днем туризму всіх туристів

 Туризм, в розумінні кожної людини, – це відпочинок, нові враження і задоволення. Туризм у житті людей грає велику роль, так як кожен прагне відкрити для себе  незвідані місцевості, яскраві природні чудеса, познайомитися з історією, культурою і звичаями інших народів.

Кожна людина може сміливо сказати, що він турист, оскільки у своїй  життя, хоча б раз виїжджав за межі свого будинок, ходив у походи, виїжджав на природу…

День від дня туризм набирає обертів і саме поняття «туризму»  стає все ширшим. Існують різні види туризму: зелений туризм, медичний, екологічний, міжнародний, діловий, подієвий, гірськолижний, екстремальний, круїзний.

Якщо раптом, ви ще ні разу не відпочивали, значить, ви упустили найяскравіші враження у своєму житті! Тому це терміново потрібно виправляти, і запрошуємо вас стати клієнтом нашого санаторію «Теплиця», а про задоволеннях ми подбаємо!

Вас чекають подорожі по Закарпаттю, походи в буковий ліс і до підніжжя Чорної гори, збір грибів та ягід, ловля королівської форелі, підкорення гірських вершин, відвідування фестивалів і свят, і, звичайно ж, оздоровчі та лікувальні процедури в термальних джерелах!