15.01.2017

Літній відпочинок в Карпатах. Де відпочити влітку в Карпатах?

        Що таке літній відпочинок в Карпатах –  це краса і тепло, це красиві квіти і теплі сонячні промені, це метелики і комахи. Карпати – це велич стародавніх буків і грабів, смерек і дубів, це терпкий запах хвої і мелодія вітру, шурхіт листя і краса гір.

      Літній відпочинок  У КАРПАТАХ  це надзвичайно красива музика звуків живої природи, прогулянки по лісі в оточенні співу птахів, шуму гірських водоспадів і річок, це вечірні прогулянки і нічні посиденьки біля багаття.

        А відпочинок в Карпатах в санаторії «Теплиця»  – це повноцінне оздоровлення в будь-який час року, у відповідності з найрізноманітнішими потребами і Вашими смаками.

       Протдых в Карпатах (Закарпаття)   в санаторії «Теплиця» – це цілющі мінеральні джерела молодості і краси, це плавання в мінеральному і термальному басейнах, це лікувальні, медові і шоколадні масажі. Це молочні, винні і ванільні ванни, це різні душі і прогрівання, це ароматерапія, кисневі коктейлі, фіто чаї і прогулянки в ліс.

         Літній відпочинок в Закарпатті в санаторії «Теплиця» – це пісні біля багаття, пікніки на природі, сплав по гірських річках, збір ягід і лікарських трав. Це смачні страви закарпатської кухні і вино, це волейбол, футбол і нордична ходьба, це народні свята та фестивалі, це дискотеки і шоу-програми, це веселі культорганизаторы і аніматори!

                              Ми Вам раді, ми Вас любимо, ми Вас чекаємо!