24.03.2014

Весна в Закарпаття – санаторій «Теплиця» сьогодні

Весна на Закарпатті — це прекрасна пора року, яка чекає кожен турист, який приїхав в цей час. Весна на Закарпатті, а особливо в санаторій «Теплиця», приходить раніше, ніж в інші міста. Сонце на небі пригріває все сильніше, небо стає надзвичайно красивим, щосили співають птахи в’ють гнізда, білки влаштовують своєрідні ігри, а смачні аромати доносяться з лісу і від квітучих плодових дерев. За лічені дні дерева повністю покриваються кольором і зеленим листям. Всюди відчувається присутність нового життя.

Сьогодні санаторій «Теплиця» приймає відпочиваючих з усіх куточків нашої України, а  весна зустрічає своїм казковим оздобленням.

В цьому році прийшла сама рання  весна. Всі дерева зацвіли на цілий місяць раніше, ніж зазвичай, а особливо магнолії та сакури! Красу цих дерев важко передати, її треба бачити! Гуляючи по парку санаторію «Теплиця», у відпочиваючих,  є можливість милуватися красою сакур і магнолій, яскравими фарбами нарцисів, примули, маргариток, гіацинтів, дзвіночків, вдихати аромат смерек і плодових дерев.

Сонце пригріває, що все так і поспішають зняти теплі кофти і встигнути позасмагати під першими весняними променями сонця. Дітлахи катаються на роликах, весело проводять час з аніматорами санаторію, майструючи різні вироби і беручи участь у конкурсах. Та й дорослим,  нудьгувати не доводиться, гуляючи по території, можна придбати сувеніри на невеликому ринку, спробувати смачне вино і угорський «Бограч», навчитися танцювати чардаш і вивчити закарпатські пісні.

Ось такий  він, веселий відпочинок навесні в Закарпатті,  в санаторії  «Теплиця»!

Всі акції та знижки;     Ціни на відпочинок;

 

Забронюйте номер прямо зараз або отримаєте безкоштовну консультацію з питань лікування і проживання в санаторії по телефону:

+38 094 918 4701