05.06.2012

 

 

Весілля – це один з найважливіших днів у житті людини. Весілля – це день двох люблячих один одного людей! Весілля – це незабутній, неповторний свято щастя і любові, це чарівна казка, яка з’єднує закохані серця!

Весілля – прекрасне свято, якого так чекають закохані. В цей день ще дві людини на нашій планеті присягають на вірність один одному і створюють нову сім’ю. 

Закарпаття багате на традиції та обряди. Незвичайними є весільні обряди. Наприклад, молодята з дружбою і гостями, після викупу, вінчання та розпису в Рагсі, відвідують найцікавіші місця, де влаштовують пікнік, фотографуються, веселяться і приємно проводять час.

Одним з ексклюзивних місць для відпочинку та організації фото і відео зйомок, проведення виїзної весільної церемонії, на Виноградівщині, є санаторій «Теплиця». 

Ми пропонуємо Вам провести свій медовий місяць в санаторії «Теплиця», де Вас чекають затишок і гостинність персоналу, море посмішок і доброти, краса закарпатського краю, цілющі термальні й мінеральні джерела.

Ми завжди раді гостям! Ми бажаємо щастя і взаємного кохання! Бажаємо Вам, щоб Ваше весілля, Ваше торжество були індивідуальним і незабутнім!