10.07.2012

 

Турецька лазня ( хамам), сауна в санаторії «Теплиця»

Санаторій «Теплиця» не перестає дивувати нових та постійних клієнтів. Колектив та адміністрація йдуть в ногу з часом, шукають та застосовують нові технології. Постійно ведуться роботи по поліпшенню благоустрою території, розвитку медичної бази, культурно-масових програм. Відремонтовані будівлі озокерито-парафіно лікування, кафе. Побудований «Містечко здоров’я», в якому будь-яка людина може придбати своє житло в екологічно чистій території, піклуючись про своє здоров’я та здоров’я всіх членів родини.

 

А сьогодні відкрилася турецька лазня (хаммам) і сауна, цілющі властивості яких відомі з давніх часів.

Санаторій «Теплиця» спеціалізується на лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту і серцево-судинних і має свої термальні і мінеральні води. Тому на черзі відкриття термального басейну і джакузі з термальною водою. 

 

Слідкуйте за нашими новинками, приїжджайте і відчуєте на собі цілющі властивості термальних і мінеральних вод.

 

Особливості турецької лазні (хаммама)

 

Якщо Ви ведете здоровий спосіб життя, або просто любите попаритися, або хочете зняти напругу важкого дня і відпочити, або не можете похвалитися відмінним здоров’ям, то Ваш вибір повинен зупинитися саме на турецькій лазні: В ній особливий клімат з температурним режимом від 35 до 55 градусів і досить високою вологістю до 100%, яка переноситься легко і надає м’яку і розслабляючу дію.

Краще йти в хаммам з ранку: на Сході вважається, що в цей час тіло легше розлучається з накопиченої втомою і інтенсивніше очищається

 

– Хаммам розкриває пори, розслаблює м’язи, сприяє поліпшенню циркуляції крові, полегшується робота сечовидільної системи та нирок.

– Хамам благотворно впливає на дихальну і травну системи, позбавляє від суглобових і м’язових болів.

– при впливі теплої пари в хамммаме відбувається розширення судин і шкірних капілярів, які наповнюються кров’ю, і за рахунок цього поліпшується кровообмен в організмі і відбувається відтік крові від внутрішніх органів, що сприяє усуненню застійних явищ

– Турецький хаммам рекомендований при хронічних захворюваннях дихальних шляхів, різних простудних захворюваннях і остеохондрозі.

– В хаммаме шкіра не пересушується, а навпаки, зволожується. Благотворно впливає на волосся, вони стають більш зволоженими і міцними. 

– Незамінним засобом в боротьбі з целюлітом у жінок є регулярні сеанси в турецькій лазні.

– Турецька лазня служить профілактиці простудних, серцево-судинних захворювань, хвороб опорно-рухового апарату.

Ласкаво просимо в турецький хамам!