15.06.2017

 

                     “ТЕПЛИЦЯ” – Лікувально-оздоровчий курорт Закарпаття

 

Лікувально – Оздоровчий туризм – це термін, який об’єднує можливість подорожувати  і лікуватися одночасно.

 Лікувально-оздоровчі тури – це тури, призначені не тільки для відпочинку, але і для  зміцнення  здоров’я!

Стало дуже модно  «подорожувати  за здоров’ям». І це один з найактуальніших видів туристичного відпочинку на сьогоднішній день. Багато людей не уявляють повноцінний відпочинок без можливості оздоровлення і лікування.

Оздоровчі тури бувають спрямовані  на загальне зміцнення організму, схуднення, омолодження. На термальному курорті «Теплиця» прекрасно можна поєднати відпочинок і лікування. Тут створені всі умови для цього.

Після медичного огляду, лікар  санаторію «Теплиця» складе вам програму лікування, яку приємно доповнять СПА – процедури, кріосауна, хамам, СПА – масажі і  купання в мінеральних і термальних джерелах.

Подаруйте собі незабутній феєрверк задоволень: довіртеся досвідченим фахівцям санаторію «Теплиця»  і пориньте в світ безтурботного щастя, присвятивши час виключно собі.

 Якщо Ви зацікавилися даною інформацією, Вам захотілося відпочити і оздоровитися, набратися сил і зарядитися енергією цілющих джерел, санаторій «Теплиця» допоможе організувати відпочинок і втілити Ваші мрії в реальність.

 Звертайтесь до нас за телефоном +38 (03143) 2-55-92 або +38 0949184701 (09)