21.06.2013

Таїнство Вінчання і Хрещення в санаторії “Теплиця”

 Санаторій «Теплиця» – Райський куточок Закарпаття Місце, де хочеться відпочивати, жити і творити. У кожної людини, що потрапляє в «Теплицю» і занурюється в її теплу і гостинну атмосферу, виростають крила, людина готова на будь-які подвиги. Тут зароджуються  традиції і з’являються нові почуття, тут зізнаються в коханні і створюють сім’ї, тут знаходять здоров’я і нових друзів тут складають вірші поети і пишуть книги відомі письменники, а співаки – нові пісні.

 

       Санаторій «Теплиця» має свою чисту душу, свій  особливий колорит, чуйних і працьовитих співробітників. Саме сюди  хочеться повернутися не один раз. З року в рік кількість постійних відпочиваючих додається і налічує до 40% .

      Рекордсменами  за кількістю приїздів, стала родина Мельникових, які приїхали в 16 раз. Ці люди перейнялися духом Закарпатського краю, знайшли тут нових друзів. Вони доповнили свої сімейні традиції – щорічною зустріччю з друзями, вони покрестились самі і охрестили свою дорослу дочку у чоловічому Свято Семенівському монастирі міста Виноградова, адже  Хрещення є Таїнство духовного народження. І в цьому ж монастирі, проживши пліч-о-пліч  близько 25 років, взяли Таїнство Вінчання.  

Перебуваючи в санаторії «Теплиця», Ви зможете похреститися або обвінчатися в будь-якому Храмі чи монастирі, відсвяткувати ювілей або будь-яке важливе для Вас подію. Телефонуйте, ми все організуємо +3803143 25592.

 

Миру, любові і благополуччя Вашим родинам, дорогі відпочиваючі!

Ми Вас любимо і чекаємо завжди!