16.08.2013

Санаторію «Теплиця» –  виповнилося 8 років!

  15 серпня –  великий  календарне свято, оскільки «Теплиця»  за вісім  років існування стала значущим  курортом  в Україні і інших країнах зарубіжжя. Організатори свята плідно попрацювали і показали гідний результат.

              «Свято, свято починається, весь народ до нас збирається!»

 Програма ювілею була розписана з ранку до пізнього вечора. Як  «прекрасна жінка», стояв прикрашений санаторій «Теплиця».   Асортимент народних промислів Закарпаття і різноманітність національної кухні, які були представлені на ярмарку, задовольнили потреби найвибагливіших споживачів і гурманів. До нас приїхали народні умільці з села Вишково і показали майстер-клас з плетіння кошиків з кукурудзяного листя, художник Іван Попович представив свої  прекрасні картини, а ошибаны  художниці Анни  Горват вразили своєю красою і неповторністю ( ошибана –  картини, матеріалом для яких є висушені рослинні матеріали). Представники  фірми «Пан Еко» – з села Ботарі, привезли  свої екологічні продукти –  джеми, соки, сиропи, напої. Пасічник Павло пригощав смачним медом, а Василь с. Завидово – хмільним напоєм – вином. Апогеєм свята став розіграш призів. Супер – приз,  виграш двох путівок, як виверження вулкана, привела публіку у «шок» – отримали: Куликова Тетяна з Луганська і Горлецкая Неоніла Михайлівна  зі Львова . Ось так! Радимо грати в лотерею і  Вам теж пощастить! Наш экускрсовод і за сумісництвом шеф-кухар Мишко, пригощав всіх смачним  бограчем.

Справжнє зоряне сяйво зійшло над «Теплицею», коли з’явилися гості програми-  колектив р. з Черкас «Подих сонця» і порадував всіх своїм вогняним шоу і бальними танцями, Анжеліка, р. Іршава, вразила всіх яскравістю костюмів і пластичними танцями Сходу,  відпочивальниця  Аринка, р. Дніпродзержинськ, станцювала запальний бальний танець. Прикольний ведучий Петро з с. Кушниця, веселив усіх весь вечір. Шум, пісні, танці, феєрверк, закінчилися дванадцять годин вечора.