29.08.2012

   Санаторій «Теплиця» взяв участь у святкуванні Дня міста Виноградова.

 

   24 – 28 серпня у місті Виноградів проходив ХІV-й Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю “Кришталеві грона – 2012”.

    28 серпня, в День міста Виноградова, якому виповнилося 750 років, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу “Кришталеві грона – 2012” та гала-концерт за участю лауреатів, гостей і зірок української естради.

    Щороку фестиваль збирає понад 350 учасників з різних країн далекого і ближнього зарубіжжя, різних куточків України.


    В цьому році участь у конкурсі взяли талановиті діти з міста Краматорська Донецької області ( Володимир Дяченко, Ткаченко Настя і Скрипник Олександр). Хлопці жили і тренувалися на базі санаторію «Теплиця», адміністрація якого і надала матеріальну підтримку талановитим дітям. Всі виступили гідно, а Володимир Дяченко зайняв друге місце. З чим його і вітаємо!


        В урочистій події нагородження переможців взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, перший заступник губернатора Закарпаття Іван Бушко, заступник голови облдержадміністрації Антон Громовий, голова Виноградівської райдержадміністрації Тетяна Граб, міський голова Виноградова Степан Бочкай та інші гості, які відвідали ювілейне свято міста.

 Для жителів міста Виноградова – 28 серпня – потрійне свято – День Успіння Богородиці, День міста і Фестиваль «Кришталеви грона». З ранку пройшли святкові Богослужіння у всіх Храмах міста, був відкритий Диво-фонтан у центрі міста, лунала музика, було багато радості і веселощів.

    В цей день привітати жителів міста з 750 – річчям, приїхали делегації зі Словаччини (місто побратим Вранов-над-Топлею, з Угорщини (Ніредьгаза), з Польщі) та інших куточків України та Росії. 

   І, звичайно ж, зарубіжні делегації відвідали славне і відомий санаторій «Теплиця», який спеціалізується на лікуванні опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, т. к. має свої термальні і мінеральні води. Гості залишилися задоволеними гостинністю і лікувальної бази санаторію.