05.01.2014

Новорічний тур на Закарпаття «Один раз у рік буває новий рік»

 Як ми тур назвали, так його і зустріли! Все було вперше – величезна кількість нових гостей, нові ведучі, Ді-джеї, концертні номери…

«Один раз у рік буває новий рік»Новорічний тур 2014 на Закарпатті. виправдав свою назву. З кожним роком коло шанувальників відпочинку в «Теплиці» не тільки стверджується, але й розширюється географічно. Серед постійних наших відпочиваючих «гарячі колективи»: з України – Черкаси, Київ, Одеса, Б. Церква, Кривий ріг, Харків, Донецьк, Краматорськ, Кременчук, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Луганськ, Севастополь, Миколаїв, Одеса, Бровари… Росія – Бєлгород, Курськ, Сахалін, Ямал, Москва, Тула, Орел, Єкатеринбург, Санкт-Петербург. Молдова і Білорусь.

     У Рік  Коні наш санаторій просто влився! Круїз «Теплиці», під назвою «Гавайська вечірка», почався в ніч на 29 грудня з привітної зустрічі гостей санаторію Дідом Морозом і Снігуркою на вокзалі міста Мукачево.

     Найяскравіший і вибухове свято року наближався зі швидкістю звуку.

Майже прихована камера знімала самі–самыевпечатляющие епізоди відпочинку.

Можливістю реалізувати свої фантазії і перенестися в літо, а найголовніше – змінити тьмяні фарби повсякденності на яскраву палітру свята надали провідні «спекотної вечірки»  Ганна і Ксенія р. з Харкова. Дівчата дарували гостям справжні гавайські леї, влаштували фотосесію на тлі гавайців, а іршавський колектив «Адреналін» подарував незабутні танці.

Настав день  30 грудня, денні приготування страв і веселощі біля кафе продовжилися вечірнім шоу від провідного Петра з села Кушниці і бармена Михайла з райдужним асортиментом коктейлів.  Всі гості опинилися на «Латино-американської вечірці». Активними були як діти, так і дорослі. Популярним «коктейлем» вечірки стали  танцювальний колектив «Рондо» та вокальний колектив «Бревис» з міста Мукачево.

     31 грудня все відбувалося так, як  було заплановано. Акумулятор святкового  настрої  був запущений вже з ранку. За традицією «Теплиця» до полудня починає проводжати старий рік. За зміною декорацій потрібно було встигати спостерігати:

  •  «наливайка» – дегустація національних напоїв: грушівка, слив’янка, кизиловка, найкраще вино домашнього виробництва;
  •  складання святкової телеграми;
  • запальна циганська пісня – ВІА «Глаутары»  р. Іршава;
  •  піком програми став процес приготування  і дегустація  закарпатської страви
  • «Бограч» і смажене порося!

 

     Денний круїз плавно перелився у шоу-програму «Віват, Теплиця!». Ведучий свята,  Віталій Глагола зустрічав всіх гостей під звуки труби  (брати  Томас і Емеріх Поповичі р. Хуст).

«Прикрашений зал, засвітилися вогні і  свічки, ось так було започатковано новорічний вечір!»

     «Шторм емоцій»  викликав шоу–балет «Вікторія Данс студіо» р. Ужгород. Номери у їх виконанні немов дев’ятий вал» – чуттєвість, професіоналізм зливаються воєдино в танці! Феєрверк, подарунки, Дід Мороз, танці тривали до ранку

     Відчуття, що настав вже 2014 року, прийшло лише тільки вранці, 1 січня, після пізнього сніданку з шампанським. Цей день проходив під девізом «Вживай наше – Українське». І знову продовження свята: приготування угорської національної страви «вуха – голасле» і ароматне домашнє вино не залишають байдужими наших відпочиваючих вже багато років поспіль. Вечірка «Новий рік. Частина 2» з ведучим – шоуменом Євгеном Бобровим,  «Танцювальної корпорації друзів» і веселим клоуном Ромою, привнесли затишок і домашню атмосферу святкування.

       2 січня механізм святкування призупинити було не можливо,  казкова життя тільки починалася. Знову частування, вино, слив’янка…

А ввечері сюрприз:  фуршет «Золото Карпат» – все витримано в національному стилі. Ласою начинкою вечора стали: фольклорної колектив «Іршава» з національними угорськими, румунськими, словацькими, єврейськими, русинками танцями та колядками.

Ведучі вечора Ростислав Буланов і Денис Лагодин навчили багатьох закарпатському  діалекту  – русинським віршів і угорським словами!

3 січня всі опинилися  у світі «гангстерів». Цікаво проведена «Гангстерська вечірка» з саксофоністом Карлом Молнаром, танцювальним колективом «Рондо», навіяли смуток, так як цей вечір, для деяких, був заключним. Вранці виїзд, валізи, поїзд, дорога додому…

За цей період багато зробили круїз по Закарпаттю: продегустували сири, виготовлені за швейцарською технологією, вина і коньяки на коньячному заводі в с. Королево, відвідали країну Буковель, придбали сувеніри з лози та кукурудзяного листя, отримали в подарунок від адміністрації санаторію мед і диски з фотографіями.

Минуло шість веселих новорічних  днів. Ми бажаємо Всім прожити цей рік у радості, достатку, святі, як прожили ці дні всі 150 відпочиваючих санаторію «Теплиця»!