07.09.2015

                              НЕЗАБУТНІЙ ВІДПОЧИНОК НА ЗАКАРПАТТІ В САНАТОРІЇ «ТЕПЛИЦЯ»

Ліпшого місця для відпочинку, ніж санаторії «Теплиця»,  важко відшукати: цілющий клімат,  смачна вода, що живиться джерелами, лікувальні мінеральні та термальні джерела, Чорна гора, принадна своєю красою і величчю, шум річок і шурхіт листя, безліч квітів і лікарських трав, сторічні дубові і букові, буково-грабові гаї і разноголосое спів птахів.

 

       Перебування в санаторії “Теплиця” – це не тільки ефективне лікування в Карпатах , але і захоплюючий і різноманітний дозвілля. На добре озелененій території санаторію «Теплиця» вам будуть надані всі можливості для цікавого та різноманітного відпочинку,.  Ми пропонуємо безліч захоплюючих заходів та веселих розваг для дітей, під керівництвом професійних аніматорів. Для дорослих пропонуються вечірні дискотеки, де можна розвіятися під запальні ритми, показати свої здібності в караоке, в кінозалі переглянути улюблений фільм і послухати лекції на медичні теми, пограти в настільний теніс, відвідати сауну – хамам, зіграти у волейбол, здійснити сходження на вершину Чорної гори. Ви також зможете взяти участь у культурній програмі, тематичних вечорах відпочинку, взяти участь у приготуванні страв Закарпатської кухні, приємно провести вечір у кафе. Познайомитися з красою і архітектурними пам’ятниками Закарпатського краю під час екскурсійних маршрутів.

Басейн у санаторії «Теплиця»  – одне з улюблених місць наших відпочиваючих. Вправи у воді, виконані разом з професійним інструктором, сприяє зміцненню здоров’я і у дорослих, і у дітей. Час проведення в парковій зоні – прекрасний відпочинок, де є можливість насолодитися спілкуванням з новими друзями або залишитися наодинці з самим собою.

У гостей  санаторію «Теплиця» є чудова можливість незалежно від пори року зміцнити здоров’я і приємно провести час!

       Не пропустіть можливість оздоровитись та відпочити в Закарпатті  зі смаком!