12.01.2014

 

   Мерлені Ірина Олексіївна відпочиває в санаторії “Теплиця»

Мерлені Ірина

Сьогоднігостя нашого санаторію – Мерлені Ірина Олексіївна яка приїхала на відпочинок всією сім’єю. Так само, в санаторій «Теплиця» часто приїжджають різні знаменитості та, особливо, спортсмени ( наприклад, раніше відпочивали – гандболістка Гецко-Лобова Ніна Романівна – Олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, чемпіонка Югославії, Ісландії та України і Василь (Ласло) Карлович Рац  — колишній радянський футболіст, півзахисник. Виступав за збірну Радянського Союзу з футболу. В даний час — футбольний тренер.). 

Чим же так привабливий санаторій для всіх людей? В санаторії «Теплиця» є природні термальні мінеральні джерела, завдяки яким знімається втома, йде процес відновлення організму, проходять запалення суглобів, настає заряд бадьорості, що було помічено людьми  ще в давні часи. А ще дуже важливим є ставлення персоналу до відпочиваючих, гостинність, природа, гарне харчування і дозвілля.

Мерлені Ірина Олексіївна відома українська спортсменка, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби в категорії найлегшого ваги.

 

Народилася Ірина Мерлені 8 лютого 1982 року в місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області.

Займатися боротьбою спортсменка почала в 15 років завдяки братові Олексію, який захопив її заняттями, став першим тренером і суперником. Потім поступила в училище фізичної культури у місті Львові.

Ірина знімалася в телевізійному шоу «Ігри патріотів», де також показала свою силу і майстерність. Стала переможницею на вокальному конкурсі «Караоке-ринг» серед українських спортсменів – з 5 років займалася в музичній школі, грає на скрипці, фортепіано, захоплюється співом. Мерлені Ірина виграла один з українських сезонів “Танців з зірками”.

Мерлені Ірина

Спортсменка є тричі чемпіонкою світу (2000, 2001, 2003), двічі чемпіонкою Європи (2004, 2005). І звичайно, важливим досягненням є отримання титулу олімпійської чемпіонки в Афінах у 2004 році. Мерлені неодноразово перемагала в чемпіонатах України.

Має Державні нагороди :

Орден “За заслуги” III ст. ( 18 вересня 2004) – за досягнення значних спортивних результатів на XXVIII літніх Олімпійських іграх в Афінах, підвищення міжнародного авторитету України

Орден княгині Ольги III ст. ( 4 вересня 2008) – за досягнення високих спортивних результатів на XXIX літніх Олімпійських іграх в Пекіні (Китайська Народна Республіка), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.

Мерлені Ірина Мерлені Ірина