00.00.0000

День Святого Валентина в Карпатах санаторії «Теплиця»

День закоханих-у-закарпатті

Закохані люди  з трепетом в серці чекають наближення 14 лютого. Адже це День Святого Валентина У всіх країнах світу  відзначають це свято. У цей день дарують  листівки – валентинки,  подарунки, тим самим,  демонструючи свої почуття коханим.

З кожним роком стає все важче придумати, де ж відсвяткувати День Святого Валентина? Ми  пропонуємо здивувати коханих та дорогих Вам людей,  відсвяткувавши День Святого Валентина на термальному курорті «Теплиця».

 Якщо Ви ще не вирішили де і як  зізнатися в любові, або весільний ювілей, як провести  медовий місяць, ми Вам у цьому допоможемо!

День Закоханих в санаторії «Теплиця»

День Святого Валентина у кожної людини асоціюється з любов’ю. Питання: «Що ж таке кохання?» хвилює багатьох  людей в Карпатах і Закарпатті так само. Любов! Як вона прекрасна! Про кохання співається в піснях, про кохання складають вірші і пишуть поеми. Це почуття захоплює і змушує людину парити, робити великі подвиги! Любов робить людину щасливою і спонукає робити незвичайні вчинки для улюблених.

Любов – почуття саме суперечливе. Вона може  наповнити  душу теплом і світлом, а так само, зруйнувати мрії і розбити серце.

Коли настає День Святого Валентина в Закарпатті весь світ, як ніби, перетворюється.  В цей день не тільки закохані намагаються зробити сюрприз для своїх улюблених, але і всі люди готові відкрити свої серця і подарувати частинку своєї душі друзям і близьким.

Багато хто задається питанням: «Що подарувати коханій людині, другу, рідним? А може бути подарувати подорож?» Це гарна ідея! Поїздка в Карпати на День Святого Валентина може привнести новий виток у відносини закоханих. Оскільки казковий світ Карпат різноманітний: величавий і романтичний, загадковий і відкритий, чистий і світлий, як сама любов.

Приїхавши на День Святого Валентина в Закарпатті, Ви відчуєте раніше незвідані почуття любові до рідного краю, Вас вразить краса і велич гірських перевалів, висота смерекових лісів, аромат лісового повітря і кришталева чистота гірських потоків. Ви відвідаєте романтичні замки Закарпаття – замок Сент Міклош в Чинадієво, Невицький замок, мисливський замок Шенборнів. Ви почуєте легенди про закоханих, на честь яких названі – річка Тиса, гора Говерла, Чорна гора, озеро Синевир, село близнюків Велика Копаня та інші. Вам відкриють таємницю Ужгородського замку з його історією про Білу діву, ви почуєте шепіт двох закоханих у гірському водоспаді Шипіт, Ви побачите красу безкраїх гір і лісів, піднявшись на підйомнику на Боржавську полонину.

А відпочинок в санаторії «Теплиця» на День Святого Валентина оздоровить Ваш організм і схвилює Вашу душу. Ви доставите задоволення своєму організму, прийнявши СПА ванни, зробивши шоколадний або аюрведичний масаж, сходивши в сауну або лазню, поплававши в термальному або мінеральному басейні.

Так, що, забронювавши тур на День Святого Валентина в Карпатах в санаторії «Теплиця» – Ви зробите правильний вибір!

Зробіть чудове свято собі і вашій другій половинці!

Програма свята Дня закоханих:

* Прием у врача;

* Оздоровительные процедуры в термальной воде;

* СПА – процедури;

* Отдых в сауне-хамае;

* Плаванее в минеральном и термальном бассейнах;

* Мастер клас по приготовлению закарпатского бограча;

* Винотерапія

* Романтическиу ужин при свечах;

* Зажигательны танц-пол под выступление ВИА “Закарпатье”

* Желающим пассивного отдыха- романтические мировые кинохиты о любви.                                                                  

 Отдыхайте вместе с нами !!

День-святого-валентина

 


 

Для всех влюблённых – отдых  в День Святого Валентина!

Телефонуйте:  +38 (095) 593 50 30 Олеся

  Пишите: teplyca@i.ua