25.12.2016

             Активный отдых( молодёжный отдых) в Карпатах  в санатории «Теплица» 

 Туристические поездки – походы в горы –  рафтинг (сплав по горной реке Тисе  на байдарках) – соревнования по шахматам, шашкам, волейболу, настольному тениссу – тренажёрный зал – походы за грибами, ягодами, лекарственными травами – рыбалка – пикники на лоне природы – мастер классы по приготовлению блюд национальной кухни – народные и фольклорные праздники – гастрономические фестивали –  винный путь  – вечерние программы, дискотека.

   Ви втомилися від міського шуму, рутинної роботи, багатоповерхових будинків? Ви жадаєте активного відпочинку в Карпатах і незабутніх емоцій? Тоді у Вас є чудова можливість привнести нові враження в своє життя (хоча б на час), відвідавши українські Карпати і прогулятися заповідними стежками  Свидовецького масиву, підкорити найвищу вершину Карпат – Говерлу, р. Петрос. Піднятися на Чорну гору з її печерами та залишками вулканічних порід, почути дивовижні легенди про походження старовинного Севлюша, Карпат, ріки Тиси, Говерли, Петроса і Близниці…

       Під час захоплюючої сплаву по гірській річці Тисі на байдарках  Ви потрапите в дивовижну та цікаву частину Закарпаття – Тисянскую долину, де ми пропонуємо помилуватися панорамою «Хустских воріт» – торгового шляху часів римської імперії.

      Ви хочете скуштувати закарпатські страви, приготовані за народними рецептами, які зберігаються в таємниці, лікувальне кизилове і виноградне вино, паленку, медовуху, угорську слив’янку, верховинську грушівку? Побачити квітучу кизилову долину, Магічний трикутник (місце, де можна набрати цілющу енергію), насолодитися красою цвітіння сакури, магнолій, нарцисового поля, а взимку покататися на лижах?..

 Якщо так і бажаєте активно відпочити – приїжджайте в санаторій «Теплиця», де повнота вражень і індивідуальний підхід до Ваших смаків гарантовано!