Блог

СПА-процедури в санаторії Теплиця   1. Масаж і обгортання із йогуртом і фруктовою сумішшю фітобочка /інфрачервона сауна 10-15 хв скрабування 10-15 хв масаж із застосуванням йогурту і фруктової суміші 10-15 хв обгортання 20 хв втирання лосьйона в тіло 5-10 хв. Тривалість процедури 1 год 10-15 хв. Ефект: глибоке очищення і зволоження шкіри, зняття стресу і відновлення

Читати
імунітет

Як підвищити та зміцнити імунітет в період вірусних захворювань?   Як підвищити імунітет в період вірусних захворювань? Як зміцнити імунітет в санаторії «Теплиця» Підвищення імунітету термальними та мінеральними водами Профілактика та лікування органів дихання в «Соляній кімнаті» Критерії ефективності проведеного лікування   Як підвищити імунітет в період вірусних захворювань? «Як підняти імунітет? Як підвищити імунітет?

Читати

Санаторій “Теплиця” починає приймати відпочиваючих з 01.06.2020р.   11 травня 2020р. в Україні розпочався перший з п’яти етапів виходу з карантину, під час якого відкрилася частина закладів торгівлі та громадських місць. Ми розуміємо важливість оздоровлення, тому керуючись планом виходу України з карантину Санаторій «Теплиця» починає приймати відпочиваючих з 01.06.2020р. Санаторієм будуть дотримані вимоги організації протиепідемічних

Читати

Галотерапія в санаторії Теплиця     Соляні печери, кімнати, галотерапія, спелеотерапія, солелікування, навіть сильвінітотерапія і сильвінітова кімната – безліч різних назв, що збиває з пантелику. Що ж це таке? Давайте розбиратись. ✅Показання до галотерапії: -в першу чергу це хвороби органів дихання хронічні та перенесені гострі): *бронхіальна астма(крім періоду загострення). *хронічний обструктивний бронхіт, в т. ч.

Читати

Осіннє загострення артриту: як позбутися від болю При наявності хронічного артриту осінь може стати вельми неприємною порою року незважаючи на всю свою красу. Медична статистика запевняє, що наступ осінніх холодів супроводжується піком відвідуваності клінік зі скаргами на загострення болю в суглобах, появою припухлості на цих ділянках і виникнення почервоніння – саме так проявляється себе артрит.

Читати