30.08.2017

День Незалежності України — державне свято, що відзначається щорічно 24 серпня на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України», що прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді.

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України, що відзначається щорічно 24 серпня.. Напередодні Дня Незалежності України 23 серпня ми відзначаємо День Прапора. В такий день колектив санаторію «Теплиця» разом з відпочиваючими зібрались  разом для урочистого підняття Державного Прапору України, виконання Державного Гімну України, та відпустили в небо білих голубів, які символізують МИР .

Щиро вітаємо Вас з святом Незалежності України ! Бажаємо Вам взаєморозуміння, миру і злагоди, успіхів у справах на благо нашої Батьківщини та Божого благословіння! Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай ці досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві міцної Держави, якою зможуть пишатися наші діти!